Esküvői helyszínek Budapesten: Bemutatjuk a legjobb helyszíneket a fővárosban!


Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket!

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább
Tóparti esküvői helyszínek a Városligetben

Különleges tóparti esküvői helyszínek a Városligetben

A tóparti esküvői helyszínek az utóbbi években fénykorukat élik, hiszen...

Tovább

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. Különleges esküvői helyszínek várják a jegyespárokat Budapesten, a főváros szívében, a Városligetben! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a Városliget, mint esküvőhelyszín! 

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten, a Városligetben 

Az esküvő életünk legcsodálatosabb napja, amire örökre emlékezni fogunk, így nem meglepő, hogy mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap minden szempontból tökéletes legyen. Az egyik legfontosabb tényező a szervezés során a megfelelő helyszín megtalálása. A helyszínnel kapcsolatban igen magasak az elvárásaink, hiszen ha egy rossz helyszín mellett döntünk, az az egész esküvőre rányomhatja a bélyeget.

Bátran merjük állítani, hogy a Városliget a legjobb esküvői helyszín Budapesten! A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része, ami számtalan álomesküvőnek adott már otthont. A TóPart Budapest komplexumában több helyszín is a rendelkezésére áll a pároknak, így lehetőség van az esküvő témájához és nagyságához helyszínt választani. A Városliget Rendezvény munkatársai mindenkinek személyre szabott ajánlatot állítanak össze, a lenti form kitöltése után! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

A tökéletes esküvői helyszínek Budapest: mire figyeljük a kereséskor? 

A szervezés egyik legfontosabb pontja, az esküvőhelyszín kiválasztása. Egy tökéletes esküvőhelyszínről mindenkinek más az elképzelése, azonban van néhány közös pont, ami szinte bármilyen jellegű esküvő esetében fontos. A helyszínnek mindenki számára könnyen megközelíthetőnek kell lennie, hiszen senki sem szeretne kellemetlenséget okozni a vendégeknek a sok utazással. Az is fontos kérdés, hogy van-e terasz, kerthelyiség az adott helyszínen vagy ha téli esküvőről van szó, akkor egyáltalán megvalósítható-e egy mesés téli esküvő a kiválasztott helyszínen. 

 

Esküvői helyszínek Budapesten, a Városligetben: bemutatjuk különleges, változatos helyszíneniket! 

Budapest egyik legszebb része a Városliget az évek során számtalan csodálatos esküvőnek adott már otthont. Azért az egyik legjobb esküvői helyszín Budapesten a TóPart Budapest komplexuma, mivel több helyszín is a pár rendelkezésére áll, így biztosan megtalálják azt a helyszínt, amit megálmodtak az álomesküvőjüknek. Legyen szó egy hatalmas lakodalomról vagy egy kisebb létszámú mulatságról, a Városliget Rendezvény tapasztalt munkatársai minden helyzetre találnak megoldást! 

 

Elegáns, exkluzív esküvői helyszín Budapesten: a Díszterem 

Akik a klasszikus eleganciát részesítik előnyben, és az esküvőjüket is az elegancia jegyében képzelik el, azok számára tökéletes választás a Díszterem.

A Korcsolyacsarnok aulájából nyíló terem akár 150 fő befogadására is alkalmas. A Díszterem a Városliget Café & Restaurant különterme, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. Emelkedett hangulatának, valamint elrendezési lehetőségeinek köszönhetően tökéletes esküvőhelyszín lehet. 

 

Romantikus esküvői helyszín étteremben, a Városliget Café & Restaurant-ban

Nem mindenki rajong a hatalmas lakodalmakért, és ha ti is inkább családiasabb hangulatban mondanátok ki a boldogító igent, akkor a Városliget Café & Restaurant tökéletes lehet számotokra!

 

Kisebb esküvői ebédek vagy vacsorák számára remek választás lehet az étterem. A helyszín több részre tagolt, így kiválóan alkalmas egy esküvői ünnepségre, hiszen zavartalan környezetet biztosít a házaspár és a násznép számára.

 

Az étteremből tökéletes kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. 

 

Modern és trendi esküvői helyszín Budapesten, a Csatoló teremben

Nem mindenki rajong a fényűzésért és a pompáért, hiszen vannak olyan párok, akik inkább az egyszerűség mellett döntenek az esküvé szervezése során. 

 

A modern stílus kedvelőinek jó választás lehet a Csatoló terem, ami futurisztikus hangulatának köszönhetően igazán különleges helyszíne lehet egy modern esküvőnek.

 

Ebben a teremben akár egy 100 fős lakodalom megrendezésére is lehetőség van. A terem ajtaja a sétányra nyílik, ahol a vendégek Városligeti tó partján találhatják magukat!

 

Romantikus szabadtéri, tóparti esküvői helyszín Budapesten: stég a Városligeti tavon, és a sétány

Manapság egyre népszerűbbek a kültéri esküvők, hiszen a tavaszi-nyári időszakban szinte vétek a négy fal közé zárni egy esküvőt. A kültéri esküvőkön szinte nincs is szükség dekorációra, hiszen ilyenkor egy kis kreativitással könnyedén kihasználhatjuk a természet adta lehetőségeket.

 

Ha ti is kihasználnátok egy kicsit ezt a csodálatos időszakot, és egy kültéri esküvő keretein belül mondanátok ki a boldogító igent, ehhez a Városligeti tó stégje tökéletes választás lehet számotokra.

 

A tó látványa, a Vajdahunyad várának szépsége, minden esküvőnek megadják a tökéletes hangulatot. 

 

Elegáns, egyedi esküvői helyszín Budapesten: a Törley teremben 

A Városliget Café & Restaurant különterme tökéletes választás kisebb esküvők számára. Egyedülálló stílusával, hangulatos színeivel és elrendezésével a Városliget Café & Restaurant hangulatát folytatja, de ez a terem az étteremnél egy jóval zártabb, meghittebb helyiség.

 

A különterem az étteremből nyílik, de a terasz felől is megközelíthető. A teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019