Ajánlatkérés

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket!

Esküvői helyszínek Budapesten: A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a Városliget, mint esküvőhelyszín! 

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten, a Városligetben 

Az esküvő életünk legcsodálatosabb napja, amire örökre emlékezni fogunk, így nem meglepő, hogy mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap minden szempontból tökéletes legyen. Az egyik legfontosabb tényező a szervezés során a megfelelő helyszín megtalálása. A helyszínnel kapcsolatban igen magasak az elvárásaink, hiszen ha egy rossz helyszín mellett döntünk, az az egész esküvőre rányomhatja a bélyeget.

Ha ti is azt szeretnétek, hogy a nagy nap tökéletes legyen, akkor ismerjétek meg az egyik legjobb esküvőhelyszínt Budapesten! A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része, ami számtalan álomesküvőnek adott már otthont. A TóPart Budapest komplexumában több helyszín is a rendelkezésére áll a pároknak, így lehetőség van az esküvő témájához és nagyságához helyszínt választani. Ha ez a csodálatos esküvői helyszín Budapesten felkeltette az érdeklődéseteket, nincs más dolgotok, mint a lenti gombra kattintva ajánlatot kérni a Városliget Rendezvény munkatársaitól! 

 

 

Esküvői helyszínek Budapest: Milyen a tökéletes esküvő helyszín?

A szervezés egyik legfontosabb pontja, az esküvőhelyszín kiválasztása. Egy tökéletes esküvőhelyszínről mindenkinek más az elképzelése, azonban van néhány közös pont, ami szinte bármilyen jellegű esküvő esetében fontos. A helyszínnek mindenki számára könnyen megközelíthetőnek kell lennie, hiszen senki sem szeretne kellemetlenséget okozni a vendégeknek a sok utazással. Az is fontos kérdés, hogy van-e terasz, kerthelyiség az adott helyszínen vagy ha téli esküvőről van szó, akkor egyáltalán megvalósítható-e egy mesés téli esküvő a kiválasztott helyszínen. 

 

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk különleges helyszíneinket! 

Budapest egyik legszebb része a Városliget az évek során számtalan csodálatos esküvőnek adott már otthont. Azért az egyik legjobb esküvői helyszín Budapesten a TóPart Budapest komplexuma, mivel több helyszín is a pár rendelkezésére áll, így biztosan megtalálják azt a helyszínt, amit megálmodtak az álomesküvőjüknek. Legyen szó egy hatalmas lakodalomról vagy egy kisebb létszámú mulatságról, a Városliget Rendezvény tapasztalt munkatársai minden helyzetre találnak megoldást! 

 

Esküvői helyszínek Budapesten 1. helyszín: Városliget Café & Restaurant

Nem mindenki rajong a hatalmas lakodalmakért, és ha ti is inkább családiasabb hangulatban mondanátok ki a boldogító igent, akkor a Városliget Café & Restaurant tökéletes lehet számotokra!

 

Kisebb esküvői ebédek vagy vacsorák számára remek választás lehet az étterem. A helyszín több részre tagolt, így kiválóan alkalmas egy esküvői ünnepségre, hiszen zavartalan környezetet biztosít a házaspár és a násznép számára.

 

Az étteremből tökéletes kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. 

 

Esküvői helyszínek Budapesten 2. helyszín: a Csatoló terem

Nem mindenki rajong a fényűzésért és a pompáért, hiszen vannak olyan párok, akik inkább az egyszerűség mellett döntenek az esküvé szervezése során. 

 

A modern stílus kedvelőinek jó választás lehet a Csatoló terem, ami futurisztikus hangulatának köszönhetően igazán különleges helyszíne lehet egy modern esküvőnek.

 

Ebben a teremben akár egy 100 fős lakodalom megrendezésére is lehetőség van. A terem ajtaja a sétányra nyílik, ahol a vendégek Városligeti tó partján találhatják magukat!

 

 

Esküvői helyszínek Budapesten 3. helyszín: a Díszterem

Akik a klasszikus eleganciát részesítik előnyben, és az esküvőjüket is az elegancia jegyében képzelik el, azok számára tökéletes választás a Díszterem.

 

A Korcsolyacsarnok aulájából nyíló terem akár 150 fő befogadására is alkalmas. 

 

A Díszterem a Városliget Café & Restaurant különterme, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára.

 

Emelkedett hangulatának, valamint elrendezési lehetőségeinek köszönhetően tökéletes esküvőhelyszín lehet. 

 

 

Esküvői helyszínek Budapesten 4. helyszín: stég a tavon

Manapság egyre népszerűbbek a kültéri esküvők, hiszen a tavaszi-nyári időszakban szinte vétek a négy fal közé zárni egy esküvőt. A kültéri esküvőkön szinte nincs is szükség dekorációra, hiszen ilyenkor egy kis kreativitással könnyedén kihasználhatjuk a természet adta lehetőségeket.

 

Ha ti is kihasználnátok egy kicsit ezt a csodálatos időszakot, és egy kültéri esküvő keretein belül mondanátok ki a boldogító igent, ehhez a Városligeti tó stégje tökéletes választás lehet számotokra.

 

A tó látványa, a Vajdahunyad várának szépsége, minden esküvőnek megadják a tökéletes hangulatot. 

 

Esküvői helyszínek Budapesten 5. helyszín: a Törley terem 

A Városliget Café & Restaurant különterme tökéletes választás kisebb esküvők számára. Egyedülálló stílusával, hangulatos színeivel és elrendezésével a Városliget Café & Restaurant hangulatát folytatja, de ez a terem az étteremnél egy jóval zártabb, meghittebb helyiség.

 

A különterem az étteremből nyílik, de a terasz felől is megközelíthető. A teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni. 

 

Ha esküvői helyszíneink Budapesten felkeltették az érdeklődésedet, nincs más dolgot, mint ajánlatot kérni tőlünk ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,