Esküvői helyszínek Budapesten - Varázslatos helyszínek, rendezvénytermek romantikus környezetben


Esküvői helyszínek Budapesten különleges környezetben

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Álomesküvőd tervezed, és még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt? Budapesten rengeteg lehetőséged van, de a Városliget romantikáját biztos, hogy semmi nem múlja felül! Ismerd meg a legszebb esküvői helyszíneinket, találd meg a stílusotoknak, igényeiteknek megfelelőt, és álmodjuk meg együtt a részleteket! 

Esküvői helyszínek Budapesten  - Mesés helyszínek a Városligetben

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten – segítünk megtalálni!

Az álomesküvőről szinte mindenkinek más az elképzelése, abban azonban egyetérthetünk, hogy a tökéletes, mesés helyszín elengedhetetlen hozzá. 

Komplexumunkban számos rendezvényteremmel és lehetőséggel várunk: akár a tóra épült stégen is kimondhatod a boldogító Igent, a szabad ég alatt is tarthatjátok a lagzit – vagy a Díszterem eleganciáját is élvezhetitek! Az alábbiakban összefoglaltuk legnépszerűbb esküvői helyszíneinket, de ha szeretnél inkább egy személyre szabott ajánlatot kérni, az alábbi form kitöltésével erre is van lehetőséged. 

 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

 

Klasszikus elegáns, exkluzív esküvői helyszín Budapesten: a Műjégpálya Díszterem

Ha egy klasszikus stílusú, romantikus hangulatú de exkluzív esküvőről álmodsz, a Díszterem tökéletes választás! A Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül megközelíthető terem az épület egyik ékessége. A Díszteremnek otthont adó Korcsolyacsarnok 1895-ben Francsek Imre tervei alapján épült neobarokk stílusban, amelynek pompája kiváló helyszínt biztosít számotokra – akár kiegészítve más lehetőségeinkkel, például a stéggel.

 

Különleges kialakításának, rugalmas lehetőségeinek és páratlan panorámájának (amely a Vajdahunyad várára és a tóra néz) köszönhetően ez az egyik legnépszerűbb helyszínünk a menyasszonyok körében – mindenképp érdemes megismerkedned vele! 

 

Az akár 120 fő befogadására is képes terem egész évben a rendelkezésedre áll, így akár nyári, akár téli esküvőre is ajánljuk.

 

Romantikus tóparti esküvői helyszín Budapesten: mondd ki az igent a stégen!

A tavaszi-nyári időszak az egyik legnépszerűbb az esküvői időpontok szempontjából. Ilyenkor szinte vétek négy fal közé zárni az esküvőt, hiszen minden adott ahhoz, hogy a szabadban tartsuk meg a menyegzőt, ráadásul a fiatalok körében egyre nagyobb az igény a természet közelségére, ha esküvőhelyszín kereséséről van szó. A Városligetnél nincs jobb választás, ha szabadtéri eskóvőhelyszínt keresünk, hiszen ez az egyik legszebb és legkedveltebb része Budapestnek.

 

A tóra épített stég kiváló helyszín biztosít a szertartásnak, hiszen a gyönyörű kilátás, a zöldellő természet, a varázslatos színek és illatok olyan mesebeli atmoszférát varázsolnak az egész esküvőnek, hogy szinte már dekorációra sem lesz szükség – de természetesen ez rajtatok múlik. Vacsorára összevonható ez a helyszínünk akár a sétánnyal, akár a Díszteremmel is!

 

Tóparti esküvői helyszín a vacsorának is: ismerd meg a Városliget sétányát!

Ha a stéget a vendégsereg kinőtte, vagy csak a ceremóniára szeretnétek bérelni – de a vízpart romantikusa hangulatát és a szabadtéri esküvőt nem mellőznétek, a sétány tökéletes választás lehet. Természetesen érdemes “eső-tervet” is megbeszélnünk, de reményeink szerint szikrázó napsütésben, a Vajdahunyad várának lábánál ünnepelhettek majd!

 

 

Budapest romantikája az esküvődön is: a Városliget Café & Restaurant

Amikor kislányként a tökéletes esküvőről álmodozunk, a romantikus hangulat, a csodálatos helyszín áll a központban. A legtöbb pár ilyen esküvőre vágyik, a romantikus helyszíneket és kellékeket részesítik előnyben. Miért ne tartanátok hát esküvőtöket Budapest legromantikusabb éttermében? 

 

Az étterem több részre tagolt, így kisebb esküvőre, vagy akár népes vendégsereggel is tökéletes választás. Az étteremből mesés kilátás nyílik a Városligeti tóra és az egyik legromantikusabb várunkra, a Vajdahunyad várára. A Városliget Café & Restaurant igazi gasztronómiai különlegességekkel várja a vendégsereget, melyek minőségi alapanyagokból készülnek – így a catering is megoldott!

 

Trendi és fiatalos, modern esküvői helyszín Budapesten: a Csatoló terem

Ha számodra a barokkos elegancia, a cirádás megoldások nem vonzóak, és inkább egy igazi életvidám, színes és modern esküvőről álmodsz, a Csatoló terem éppen Neked való. A minimál stílus jegyeit magán hordozó termünk tökéletes helyszínt adhat egy hajnalig tartó bulinak is épp úgy, mint egy visszafogottabb menyegzőnek- Futurisztikus hangulatú, kuriózumnak számító világító falaival igazán egyedi helyszín, ahol akár 140 fő is helyet foglalhat! 

 

Meseszerű, jégvirágos esküvői helyszín Budapesten: a DOM sátor

Ha esküvőről van szó, az emberek többségének egy tavaszi-nyári nap jut eszükbe, pedig Magyarországon is egyre népszerűbbek a téli esküvők. Nem is csoda, hiszen az érintetlen, havas tájnál nincs is szebb látvány. Ehhez azonban egy olyan helyszínre van szükség, ahol ez érvényesül. Budapesten a Városligeten kívül nem igazán lehet olyan helyszínt találni, ahol az érintetlen táj szépségét megcsodálhatjuk.

 

A mesés panoráma, a Műjégpálya különleges hangulata olyan atmoszférát teremt, amit garantáltan nem felejtenek el a vendégek! A téli esküvőnek csupán egyelten hátránya van az emberek szerint, hogy ilyenkor a szabadban a hideg miatt nem lehet esküvőt tartani, ám már erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor teljesen olyan érzetet ad, mintha az események a szabadban történnének, ám a mesés környezet mégis a sátorból, védett helyről élvezhetők, így nem kell aggódni a hideg miatt. 

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019