Különleges esküvői helyszínek Budapesten

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Különleges esküvői helyszín Budapesten

Egy különleges esküvői helyszín Budapesten: bemutatkozik a...

Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belváros szívében? A TóPart...

Tovább

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod. Talán már megálmodtad minden részletét esküvődnek – talán még keresed a tökéletes megoldásokat, egy biztos: egy nagyszerű, stílusodhoz passzoló helyszínre szükséged lesz!

 

A következőkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget, bemutatjuk a legjobb esküvői helyszíneket Budapesten – amelyek között biztosan Te is megtalálod álmaid helyszínét!

Mesés esküvői helyszínek Budapesten

Az esküvőnk életünk legszebb napja, így valószínűleg minden esküvő előtt álló pár azt szeretné, hogy ez a különleges esemény minden szempontból tökéletes legyen. A helyszín nagyban befolyásolja az esemény hangulatát, így a szervezés során az egyik legfontosabb feladat, hogy megtaláljuk a tökéletes esküvői helyszínt – amely mindenkinek mást jelenthet.

 

A TóPart Budapest komplexuma remek választás azok számára, akik egy mesebeli helyszínen álmodták meg életük legszebb napját. Különleges esküvői helyszínek sokasága várja a házasodni vágyókat a Városligetben, így legyen szó egy fényűző, elegáns esküvőről, vagy egy meghitt kis létszámú menyegzőről, nálunk biztos, hogy minden pár megtalálja az esküvő stílusához leginkább passzoló helyszínt.

 

A lenti form kitöltésével rendezvényszervezésben jártas munkatársaink minden párnak segítségére lesznek abban, hogy megtalálják az esküvői helyszínek közül a legjobbat!

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Esküvői helyszín Budapesten az elegancia jegyében: a Díszterem

Egy esküvő során sokan tartják fontosnak a klasszikus elegancia megjelenését, így amennyiben csak egyet kellene ajánlanunk az esküvői helyszíneink közül, a Dísztermet mondanánk. Ez az exkluzív esküvői helyszín számtalan különleges esküvőnek adott már otthont. A terem a Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül közelíthető meg, ez az esküvői helyszín az épület egyik ékessége.

 

A neobarokk stílusú épület 1895-ben, Francsek Imre tervei alapján készült, a nagy befogadóképességű teremben egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni.

 

További információk ide kattintva elérhetők a Díszteremről!

Romantikus esküvői helyszín Budapesten, gyönyörű környezetben: stég a Városligeti tavon

A tavaszi-nyári időszak egyik legkedveltebb esküvői helyszíne a stég a Városligeti tavon. Úgy vettük észre, hogy az év ezen szakaszában nagy az érdeklődés a vízparti helyszínek iránt, a Városliget pedig lehetővé teszi, hogy egy elérhető közelségben házasodjanak össze az ifjú párok, és ne kelljen a násznépnek órákat utaznia egy szép, vízparti helyszín miatt.

 

Természetesen ez a lehetőség akár más rendezvénytermeinkkel együtt is igénybe vehető – így a stégen lehetőségetek van csupán a ceremóniát megtartani, míg a vacsorára más helyszínt is választhattok kínálatunkból!

 

További információk ide kattintva elérhetők a stégről!

 

Modern, futurisztikus stílusú esküvői helyszín Budapesten: a Csatoló terem

A Csatoló terem a modern stílus képviselője, így azoknak ajánljuk, akik szeretnek egy kicsit eltérni a hagyományoktól. Különleges fényeinek, futurisztikus hangulatának köszönhetően egy igazán egyedi esküvői helyszín. A terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így az esküvői helyszínből kilépve egyenesen a Városligeti tó partján találjuk magunkat, és élvezhetjük a csodás panorámát.

További információk ide kattintva elérhetők a Csatoló teremről!

 

Hangulatos, kis létszámú esküvői helyszín Budapesten: a Törley terem

A Törley terem a Városliget Café & Restaurant különterme, ami hangulatában az étterem stílusát folytatja, de egy teljesen különálló része, így a násznép zavartalanul ünnepelhet. A Törley terem az előző esküvői helyszínekhez képest egy kisebb terem, így remek választás azok számára, akik a szűk család társaságában ünnepelnék ezt a különleges eseményt. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni.

További információk ide kattintva elérhetők a Törley teremről!

 

Esküvői helyszínek Budapesten, ahol a romantika és a gasztronómia kéz a kézben jár

Egy esküvői helyszínen nem csupán a környezet a fontos, hanem az ételek minősége is. Szeretünk finomakat enni, így biztos, hogy egy olyan helyszín, ahol minőségi alapanyagokból készült ételek várják a vendégeket, csak még inkább különlegessé varázsolja az esküvőt.

Bármelyik esküvői helyszín kerül kiválasztásra a Városligetben, az ételekről és az italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így az étteremtől megszokott minőség az esküvő alatt is jelen lesz.


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019