Különleges esküvői helyszínek Budapesten


A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egyedi szabadtéri esküvői helyszínek Pest megye szívében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges...

Tovább

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod. Talán már megálmodtad minden részletét esküvődnek – talán még keresed a tökéletes megoldásokat, egy biztos: egy nagyszerű, stílusodhoz passzoló helyszínre szükséged lesz!

 

A következőkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget, bemutatjuk a legjobb esküvői helyszíneket Budapesten – amelyek között biztosan Te is megtalálod álmaid helyszínét!

Mesés esküvői helyszínek Budapesten

Az esküvőnk életünk legszebb napja, így valószínűleg minden esküvő előtt álló pár azt szeretné, hogy ez a különleges esemény minden szempontból tökéletes legyen. A helyszín nagyban befolyásolja az esemény hangulatát, így a szervezés során az egyik legfontosabb feladat, hogy megtaláljuk a tökéletes esküvői helyszínt – amely mindenkinek mást jelenthet.

 

A TóPart Budapest komplexuma remek választás azok számára, akik egy mesebeli helyszínen álmodták meg életük legszebb napját. Különleges esküvői helyszínek sokasága várja a házasodni vágyókat a Városligetben, így legyen szó egy fényűző, elegáns esküvőről, vagy egy meghitt kis létszámú menyegzőről, nálunk biztos, hogy minden pár megtalálja az esküvő stílusához leginkább passzoló helyszínt.

 

A lenti form kitöltésével rendezvényszervezésben jártas munkatársaink minden párnak segítségére lesznek abban, hogy megtalálják az esküvői helyszínek közül a legjobbat!

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Esküvői helyszín Budapesten az elegancia jegyében: a Díszterem

Egy esküvő során sokan tartják fontosnak a klasszikus elegancia megjelenését, így amennyiben csak egyet kellene ajánlanunk az esküvői helyszíneink közül, a Dísztermet mondanánk. Ez az exkluzív esküvői helyszín számtalan különleges esküvőnek adott már otthont. A terem a Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül közelíthető meg, ez az esküvői helyszín az épület egyik ékessége.

 

A neobarokk stílusú épület 1895-ben, Francsek Imre tervei alapján készült, a nagy befogadóképességű teremben egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni.

 

További információk ide kattintva elérhetők a Díszteremről!

Romantikus esküvői helyszín Budapesten, gyönyörű környezetben: stég a Városligeti tavon

A tavaszi-nyári időszak egyik legkedveltebb esküvői helyszíne a stég a Városligeti tavon. Úgy vettük észre, hogy az év ezen szakaszában nagy az érdeklődés a vízparti helyszínek iránt, a Városliget pedig lehetővé teszi, hogy egy elérhető közelségben házasodjanak össze az ifjú párok, és ne kelljen a násznépnek órákat utaznia egy szép, vízparti helyszín miatt.

 

Természetesen ez a lehetőség akár más rendezvénytermeinkkel együtt is igénybe vehető – így a stégen lehetőségetek van csupán a ceremóniát megtartani, míg a vacsorára más helyszínt is választhattok kínálatunkból!

 

További információk ide kattintva elérhetők a stégről!

 

Modern, futurisztikus stílusú esküvői helyszín Budapesten: a Csatoló terem

A Csatoló terem a modern stílus képviselője, így azoknak ajánljuk, akik szeretnek egy kicsit eltérni a hagyományoktól. Különleges fényeinek, futurisztikus hangulatának köszönhetően egy igazán egyedi esküvői helyszín. A terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így az esküvői helyszínből kilépve egyenesen a Városligeti tó partján találjuk magunkat, és élvezhetjük a csodás panorámát.

További információk ide kattintva elérhetők a Csatoló teremről!

 

Hangulatos, kis létszámú esküvői helyszín Budapesten: a Törley terem

A Törley terem a Városliget Café & Restaurant különterme, ami hangulatában az étterem stílusát folytatja, de egy teljesen különálló része, így a násznép zavartalanul ünnepelhet. A Törley terem az előző esküvői helyszínekhez képest egy kisebb terem, így remek választás azok számára, akik a szűk család társaságában ünnepelnék ezt a különleges eseményt. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni.

További információk ide kattintva elérhetők a Törley teremről!

 

Esküvői helyszínek Budapesten, ahol a romantika és a gasztronómia kéz a kézben jár

Egy esküvői helyszínen nem csupán a környezet a fontos, hanem az ételek minősége is. Szeretünk finomakat enni, így biztos, hogy egy olyan helyszín, ahol minőségi alapanyagokból készült ételek várják a vendégeket, csak még inkább különlegessé varázsolja az esküvőt.

Bármelyik esküvői helyszín kerül kiválasztásra a Városligetben, az ételekről és az italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így az étteremtől megszokott minőség az esküvő alatt is jelen lesz.


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019