Esküvői ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Esküvői helyszínek Budapesten  - Mesés helyszínek a Városligetben

Álomesküvőd tervezed, és még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt? Budapesten rengeteg lehetőséged van, de a Városliget romantikáját biztos, hogy semmi nem múlja felül! Ismerd meg a legszebb esküvői helyszíneinket, találd meg a stílusotoknak,...

Tovább
Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest - A legszebb helyszín a Városligetben

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest? A Városligetnél nem talál jobbat! Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra – hiszen nálunk akár már 50 főtől megrendezheti esküvőjét!

Tovább
Esküvőhelyszín Budapest

Esküvőhelyszín Budapest? A legkülönlegesebb helyszín a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért válassza a TóPart Budapest mesés helyszíneit, ha esküvőről van szó!  

Tovább
Rendezvényhelyszín Budapest, a Városligetben

Rendezvényhelyszín Budapest? A Városliget tökéletes választás, bármilyen stílusú rendezvényről van szó! Változatos helyszíneink, termeink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! 

Tovább
Sátras esküvőhelyszín Budapest – Különleges esküvőhelyszín a Városligetben

Sátras esküvőhelyszínt keres Budapesten? A Városligetben erre is van lehetőség! Ismerje meg a DOM sátrainkat, ahol garantáltan felejthetetlen lesz az esküvő! 

Tovább
Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Tovább
Mutatunk egy mesés esküvőhelyszínt a Városligetben!

Mesés esküvőhelyszín? Valószínűleg minden Pár erre vágyik, hiszen életünk legszebb napja megérdemli, hogy a legjobb helyszínen kerüljön megrendezésre. A hellyel kapcsolatban igazán magasak az elvárásaink: legyen könnyen megközelíthető a Vendégek számára,...

Tovább
Romantikus rendezvényhelyszín Budapest  - ha tökéletes helyszínt keresel esküvődnek, évfordulódnak vagy épp az eljegyzésnek!

Legyen szó akár egy esküvőről, akár egy évfordulós ünnepségről vagy egy tökéletesen megszervezett eljegyzésről - a romantikus rendezvényhelyszín Budapesten is elengedhetetlen.  Ismerd meg a Városliget legszebb rendezvényhelyszíneit és a Városliget Café...

Tovább
Pénteki esküvő: Tartsd pénteken az esküvőd, és vendégeld meg a részt vevőket kedvezményes áron!

Szeretnéd életed nagy napját csodálatos, romantikus környezetben ünnepelni? A Városligeti tó partján álló helyszíneink lehetőséget biztosítanak erre! Legyen szó akár modern, akár klasszikus vagy épp romantikus stílusról, termeink között biztosan megtalálod...

Tovább

<< < 3/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019