Esküvői ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
A legszebb esküvői helyszín Budapesten

Esküvői helyszín a főváros szívében, különleges környezetben? A Városliget Rendezvény változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel és gasztronómiai különlegességekkel várja a jegyespárokat! 

Tovább
Esküvő helyszín Pest megyében, gyönyörű környezetben

Esküvő helyszín Pest megye - Bemutatjuk a legszebb esküvő helyszínt a főváros szívében, ami csodálatos környezetben helyezkedik el! 

Tovább
A téli esküvő előnyei

Téli esküvő? Miért ne! Csupán egy tökéletes helyszín kell ahhoz, hogy életed legszebb napja egy igazi tündérmese legyen! Bemutatjuk a legszebb téli esküvő helyszínt Budapesten! 

Tovább
A legjobb lagzi helyszín Budapesten

Lagzi helyszín Budapesten, a főváros szívében? A Városliget változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel varázsolja tökéletessé a párok legszebb napját. A TóPart Budapest komplexumában mindenki megtalálja az elképzeléséhez leginkább illő helyszínt!

Tovább
Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb esküvő helyszín Budapesten!

Melyik a legjobb esküvő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel várjuk az érdeklődőket!  

Tovább
Egy csodálatos esküvő helyszín a Városligetben

Esküvő helyszín a főváros szívében? Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának mesés esküvő helyszíneit, ahol biztosan megtalálja a legmegfelelőbb helyszínt! 

Tovább
Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának különleges helyszíneit, melyek között tapasztalt kollégáink segítségével garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet! 

Tovább
Terembérlés Budapest - Ismerd meg különleges helyszíneinket!

Terembérlés Budapest? A Tópart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a rendezvényének megfelelő termet, a kiválasztásban pedig a Városliget Rendezvény munkatársai is segítségére lesznek! 

Tovább
Esküvő Budapest - Ismerje megy a legjobb helyszínt a fővárosban!

Egy esküvő Budapest belvárosában csodás lehet, azonban meg kell találni hozzá a tökéletes helyszínt. A TóPart Budapest komplexumában garantáltan minden pár megtalálja a tökéletes helyszínt, hiszen változatos stílusú és méretű esküvőhelyszínekkel várjuk a jegyespárokat! 

Tovább

<< < 2/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019