Esküvői ajánlataink

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
A téli esküvő előnyei

Téli esküvő? Miért ne! Csupán egy tökéletes helyszín kell ahhoz, hogy életed legszebb napja egy igazi tündérmese legyen! Bemutatjuk a legszebb téli esküvő helyszínt Budapesten! 

Tovább
A legjobb lagzi helyszín Budapesten

Lagzi helyszín Budapesten, a főváros szívében? A Városliget változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel varázsolja tökéletessé a párok legszebb napját. A TóPart Budapest komplexumában mindenki megtalálja az elképzeléséhez leginkább illő helyszínt!

Tovább
Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb esküvő helyszín Budapesten!

Melyik a legjobb esküvő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel várjuk az érdeklődőket!  

Tovább
Egy csodálatos esküvő helyszín a Városligetben

Esküvő helyszín a főváros szívében? Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának mesés esküvő helyszíneit, ahol biztosan megtalálja a legmegfelelőbb helyszínt! 

Tovább
Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának különleges helyszíneit, melyek között tapasztalt kollégáink segítségével garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet! 

Tovább
Terembérlés Budapest - Ismerd meg különleges helyszíneinket!

Terembérlés Budapest? A Tópart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a rendezvényének megfelelő termet, a kiválasztásban pedig a Városliget Rendezvény munkatársai is segítségére lesznek! 

Tovább
Esküvő Budapest - Ismerje megy a legjobb helyszínt a fővárosban!

Esküvő Budapest... Bemutatjuk a legjobb esküvőhelyszínt a fővárosban, ami a Városligetben található! A TóPart Budapest komplexumában garantáltan minden pár megtalálja a tökéletes helyszínt!  

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten  - Mesés helyszínek a Városligetben

Álomesküvőd tervezed, és még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt? Budapesten rengeteg lehetőséged van, de a Városliget romantikáját biztos, hogy semmi nem múlja felül! Ismerd meg a legszebb esküvői helyszíneinket, találd meg a stílusotoknak,...

Tovább
Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest - A legszebb helyszín a Városligetben

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest? A Városligetnél nem talál jobbat! Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra – hiszen nálunk akár már 50 főtől megrendezheti esküvőjét!

Tovább

<< < 2/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019