Esküvői ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Esküvői étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvői étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás esküvői ebédek, vacsorák számára. Romantikus környezetben, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a jegyespárokat és vendégeiket! 

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. Különleges esküvői helyszínek várják a jegyespárokat Budapesten, a főváros szívében, a Városligetben! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket...

Tovább
A legjobb szabadtéri esküvői helyszínek Pest megyében

Egy szabadtéri esküvői helyszín Pest megye szívében különleges lehetőséget biztosít azoknak a pároknak, akik számára fontos a természet egyedi megjelenése az esküvőjükön. A következőkben bemutatjuk a legjobb szabadtéri esküvői helyszíneket Budapesten! 

Tovább
Tóparti esküvői helyszínek a Városligetben

A tóparti esküvői helyszínek az utóbbi években fénykorukat élik, hiszen egyre többen kezdik felismerni, hogy milyen remek lehetőségek rejlenek a vízközeli esküvőhelyszínekben. Nincs is romantikusabb annál, mint egy gyönyörű tó szomszédságában...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod. Talán már megálmodtad minden részletét esküvődnek – talán még keresed a tökéletes megoldásokat, egy biztos: egy nagyszerű, stílusodhoz passzoló helyszínre szükséged...

Tovább
Különleges esküvői helyszín Budapesten

Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belváros szívében? A TóPart Budapest komplexumában legyen szó egy kisebb létszámú esküvőről, vagy egy világraszóló menyegzőről, minden helyzetre megtaláljuk a tökéletes megoldást! 

Tovább
Kis esküvő helyszín a Városligetben

Kis esküvő helyszín a főváros szívében? A Városligetben változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az ifjú párokat! Ismerd meg a különleges helyszíneinket, melyek között biztosan találsz az esküvő méretéhez és stílusához megfelelőt! 

Tovább
Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Tovább
Szabadtéri esküvő Budapesten

Szabadtéri esküvő helyszínt keresel Budapesten? Csodálatos, festői környezetben helyezkedik el a Városliget, ami tökéletes szabadtéri esküvő helyszín lehet! Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Tovább

1/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020