Esküvői ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás esküvői ebédek, vacsorák számára. Romantikus környezetben, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a jegyespárokat és vendégeiket! 

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. Különleges esküvői helyszínek várják a jegyespárokat Budapesten, a főváros szívében, a Városligetben! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod. Talán már megálmodtad minden részletét esküvődnek – talán még keresed a tökéletes megoldásokat, egy biztos: egy nagyszerű, stílusodhoz passzoló helyszínre szükséged...

Tovább
Különleges esküvői helyszín Budapesten

Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belváros szívében? A TóPart Budapest komplexumában legyen szó egy kisebb létszámú esküvőről, vagy egy világraszóló menyegzőről, minden helyzetre megtaláljuk a tökéletes megoldást! 

Tovább
Kis esküvő helyszín a Városligetben

Kis esküvő helyszín a főváros szívében? A Városligetben változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az ifjú párokat! Ismerd meg a különleges helyszíneinket, melyek között biztosan találsz az esküvő méretéhez és stílusához megfelelőt! 

Tovább
Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Tovább
Szabadtéri esküvő Budapesten

Szabadtéri esküvő helyszínt keresel Budapesten? Csodálatos, festői környezetben helyezkedik el a Városliget, ami tökéletes szabadtéri esküvő helyszín lehet! Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Tovább
A legszebb esküvői helyszín Budapesten

Esküvői helyszín a főváros szívében, különleges környezetben? A Városliget Rendezvény változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel és gasztronómiai különlegességekkel várja a jegyespárokat! 

Tovább
Esküvő helyszín Pest megyében, gyönyörű környezetben

Esküvő helyszín Pest megye - Bemutatjuk a legszebb esküvő helyszínt a főváros szívében, ami csodálatos környezetben helyezkedik el! 

Tovább

1/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019