Ajánlatkérés

Esküvő étterem Budapest: esküvői étterem a főváros szívében, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás esküvői ebédek, vacsorák számára. Romantikus környezetben, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a jegyespárokat és vendégeiket! 

Esküvő étterem Budapest

Milyen egy tökéletes esküvő étterem Budapesten?

Az esküvő szervezése egy igen aprólékos és rengeteg feladattal járó folyamat, amit nem szabad a véletlenre bízni. A hónapokig tartó szervezés során rengeteg fontos kérdésben kell döntenünk: milyen legyen a ruha, hány vendéget hívjunk meg, és persze szükség lesz egy tökéletes esküvő étteremre Budapesten.

 

A legmagasabb elvárásaink a helyszínnek kapcsolatban vannak, hiszen egy rosszul megválasztott helyszín az egész esküvői ebédre vagy vacsorára rányomhatja a bélyeget. De mik is pontosan az elvárások egy esküvői étteremmel kapcsolatban?

Nagyon fontos, hogy mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen valószínűleg egy pár sem akar sokat utazni, valamint nem szeretnék azt sem, hogy a vendégeik órákat utazzanak, majd ezután fáradtan, kedvtelenül vágjanak bele a szórakozásba. Egy tökéletes esküvői étteremben természetes a konyha, az ételek minősége is kifogástalan.

 

A fent említett elvárásoknak tökéletesen megfelel a Városliget Café & Resturant, ami számtalan jól sikerült esküvőnek adott már otthont. Ha szeretnétek egy igazán különleges helyen otthont adni az esküvői vacsorának vagy éppen ebédnek, akkor esküvői éttermünk szeretettel vár titket! Nincs más dolgotok, mint a lenti gombra kattitntva ajánlatot kérni a Városliget Rendezvény munkatársaitól! 

 

 

Esküvő étterem Budapest: a Városliget Café & Restaurant, a tökéletes helyszín 

Nem mindenki rajong a hatalmas lakodalmakért, és ha ti is inkább családiasabb hangulatban mondanátok ki a boldogító igent, akkor a Városliget Café & Restaurant tökéletes lehet számotokra!

 

Budapest egyik legcsodálatosabb részén, a Városligetben, gyönyörű környezetben található a Városliget Café & Restaurant. Az étteremből csodálatos kilátás nyílik a városligeti tóra és a Vajdahunyad várára is. Ez a csodálatos panoráma megalapozza a romantikus hangulatot, így ennek is köszönheti a Városliget Café, hogy tökéletes esküvői étterem. 

 

A helyszín több részre tagolt, így kiválóan alkalmas egy esküvői ünnepségre, hiszen zavartalan környezetet biztosít a házaspár és a násznép számára.

 

Esküvő étterem Budapest: különterem a zavartalan ünneplésért 

Ha azonban a Városliget Café kicsi lenne számotokra vagy csak szeretnétek elvonulni az étterem többi vendégétől, akkor vegyétek igénybe az étteremhez tartozó különtermet! 

 

A Törley terem stílusával még a Café hangulatát folytatja, ám ez a terem már egy jóval zártabb helyiség, egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni itt, így kiválóan alkalmas egy kisebb esküvői vacsora vagy éppen esküvői ebéd számára.

 

A Törley terem befogadóképességét és egyedi hangulatát a hozzá nyitható, szintén szeparálható terasz teszi még különlegesebbé.

 

Esküvői étteremEsküvői étteremEsküvői étterem

 

Esküvő étterem Budapest: gasztronómiai különlegességek 

Egy esküvő étterem esetében nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagokból ételek kerüljenek az asztalra, ami a Városliget Café & Resturant-ban tökéletesen érvényesül. A finom ételek és italok garantáltan az egész vendégsereget elvarázsolják! 

 

Éttermünkben arra törekszünk, hogy egy igazi élménnyel távozzanak Vendégeink, így a tökéletes helyszínen kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy étlapunkon mindenki találjon kedvére való fogásokat. 

 

Ha esküvő éttermünk elnyerte a tetszéseteket, nincs más dolgotok, mint ajánlatot kérni tőlünk, ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,