Ajánlatkérés

Esküvő Budapest - A legjobb helyszínek a fővárosban

Esküvő Budapest... Bemutatjuk a legjobb esküvőhelyszínt a fővárosban, ami a Városligetben található! A TóPart Budapest komplexumában garantáltan minden pár megtalálja a tökéletes helyszínt!  

Esküvő Budapest - Ismerje megy a legjobb helyszínt a fővárosban!

Esküvő Budapest – Az álomesküvő a helyszínnél kezdődik! 

 

Az esküvő életünk legszebb napja, így természetes, hogy minden pár arra törekszik, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Talán az egyik legfontosabb tényező a szervezés alatt a tökéletes helyszín megtalálása. Ez azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen egy helyszínnel kapcsolatban mindenkinek más az elképzelése. A TóPart Budapest komplexumában legyen szó kis létszámú esküvőről, vagy világraszóló menyegzőről, minden pár megtalálja a stílusához és a vendégsereg létszámához leginkább megfelelő helyszínt. 

 

 

 

Esküvő Budapest – Mesés esküvő az elegancia jegyében

 

Az egyik legcsodálatosabb része a fővárosnak a Városliget, ami számos felejthetetlen esküvőnek adott már otthont. A Városliget Rendezvény tapasztalt kollégái minden Pár számára megtalálják a tökéletes helyszínt, legyen szó romantikus vagy elegáns esküvőről, szűk családi körben, vagy népes vendégsereggel ünnepelve. Akik az eleganciát kedvelik, a számukra tökéletes választás a Díszterem. Ezt a termet olyan pároknak ajánljuk, akik a klasszikus eleganciát szeretnék megvalósítani az esküvőjükkel kapcsolatban. 

 

 

 

Esküvő Budapest – Gyönyörű környezet a romantika kedvelőinek

 

A legtöbb jegyespár számára nagyon fontos, hogy a romantika helyet kapjon az esküvőn. Budapesten nem egyszerű olyan helyszínt találni, ahol gyönyörű környezetben, egy kicsit elvonulva a világ elől élvezhessük az esküvő pillanatait. A Városliget azonban tökéletes választás erre a célra, hiszen a belvárosban található, mégis távol van a nagyváros zajától, így semmi sem zavarhatja meg a menyegzőt. A romantikus esküvők kedvelőinek tökéletes választás a Városliget Café & Restaurant. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre állhat. 

 

 

Esküvő Budapest – Különleges téli esküvő

 

Magyarországon egyre népszerűbbek a téli esküvők, hiszen egy romantikus, jégvirágos menyegzőnél nincs is szebb látvány. A Városliget a téli időszakban is tökéletes választás, hiszen ilyenkor a Műjégpályán korcsolyázás is bevonható az esküvői programok közé. A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. A téli esküvő egyetlen hátrányaként azt szokták megemlíteni, hogy ilyenkor a szabadban nem lehet esküvőt tartani, ám erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor olyan érzetet ad, mintha a szabadban történnének az események, a természet közelsége, a gyönyörű panoráma a sátorban is tökéletesen élvezhető. 

 

Gyönyörű helyszíneink felkeltették az érdeklődését? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintva


VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,