Esküvő Budapest - A legjobb esküvőhelyszín a fővárosban

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Esküvő Budapest - A legjobb helyszínek a fővárosban

Esküvő étterem Budapesten, a Városligetben

Esküvő étterem Budapest: egy esküvői étterem a főváros...

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes...

Tovább
Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: bemutatjuk a Városligetben rejlő...

A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek...

Tovább
Mesés esküvői helyszínek Budapesten

A legjobb esküvői helyszínek Budapesten

Életed nagy napjához közelítve számos fontos döntést kell meghoznod....

Tovább

Esküvő Budapest... Bemutatjuk a legjobb esküvőhelyszínt a fővárosban, ami a Városligetben található! A TóPart Budapest komplexumában garantáltan minden pár megtalálja a tökéletes helyszínt!  

Esküvő Budapest - Ismerje megy a legjobb helyszínt a fővárosban!

Esküvő Budapest – Az álomesküvő a helyszínnél kezdődik!

Az esküvő életünk legszebb napja, így természetes, hogy minden pár arra törekszik, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Talán az egyik legfontosabb tényező a szervezés alatt a tökéletes helyszín megtalálása. Ez azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen egy helyszínnel kapcsolatban mindenkinek más az elképzelése. A TóPart Budapest komplexumában legyen szó kis létszámú esküvőről, vagy világraszóló menyegzőről, minden pár megtalálja a stílusához és a vendégsereg létszámához leginkább megfelelő helyszínt. 

 

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Esküvő Budapest – Mesés esküvő az elegancia jegyében

 

 

Az egyik legcsodálatosabb része a fővárosnak a Városliget, ami számos felejthetetlen esküvőnek adott már otthont. A Városliget Rendezvény tapasztalt kollégái minden Pár számára megtalálják a tökéletes helyszínt, legyen szó romantikus vagy elegáns esküvőről, szűk családi körben, vagy népes vendégsereggel ünnepelve. Akik az eleganciát kedvelik, a számukra tökéletes választás a Díszterem. Ezt a termet olyan pároknak ajánljuk, akik a klasszikus eleganciát szeretnék megvalósítani az esküvőjükkel kapcsolatban. 

 

Esküvő Budapest – Gyönyörű környezet a romantika kedvelőinek

 

 

A legtöbb jegyespár számára nagyon fontos, hogy a romantika helyet kapjon az esküvőn. Budapesten nem egyszerű olyan helyszínt találni, ahol gyönyörű környezetben, egy kicsit elvonulva a világ elől élvezhessük az esküvő pillanatait. A Városliget azonban tökéletes választás erre a célra, hiszen a belvárosban található, mégis távol van a nagyváros zajától, így semmi sem zavarhatja meg a menyegzőt. A romantikus esküvők kedvelőinek tökéletes választás a Városliget Café & Restaurant. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre állhat. 

 

Esküvő Budapest – Különleges téli esküvő

 

 

Magyarországon egyre népszerűbbek a téli esküvők, hiszen egy romantikus, jégvirágos menyegzőnél nincs is szebb látvány. A Városliget a téli időszakban is tökéletes választás, hiszen ilyenkor a Műjégpályán korcsolyázás is bevonható az esküvői programok közé. A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. A téli esküvő egyetlen hátrányaként azt szokták megemlíteni, hogy ilyenkor a szabadban nem lehet esküvőt tartani, ám erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor olyan érzetet ad, mintha a szabadban történnének az események, a természet közelsége, a gyönyörű panoráma a sátorban is tökéletesen élvezhető. 

 

Gyönyörű helyszíneink felkeltették az érdeklődését? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintva


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019