Ajánlatkérés

Cikkek

Cikkek, hírek, érdekességek a Rendezvények világából!

Esküvő étterem Budapest

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás esküvői ebédek, vacsorák számára. Romantikus környezetben, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a jegyespárokat és vendégeiket! 

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a Városliget, mint esküvőhelyszín! 

Kis esküvő helyszín a Városligetben

Kis esküvő helyszín a főváros szívében? A Városligetben változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az ifjú párokat! Ismerd meg a különleges helyszíneinket, melyek között biztosan találsz az esküvő méretéhez és stílusához megfelelőt! 

Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Konferencia helyszín Budapesten, a Városligetben

Konferencia helyszín Budapest? A legjobb helyszín a főváros szívében található Városligetben található! A TóPart Budapest komplexumában különböző stílusú és méretű termek állnak a megrendelők rendelkezésére.

Szabadtéri esküvő Budapesten

Szabadtéri esküvő helyszínt keresel Budapesten? Csodálatos, festői környezetben helyezkedik el a Városliget, ami tökéletes szabadtéri esküvő helyszín lehet! Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

A legszebb esküvői helyszín Budapesten

Esküvői helyszín a főváros szívében, különleges környezetben? A Városliget Rendezvény változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel és gasztronómiai különlegességekkel várja a jegyespárokat! 

Tanfolyam helyszín Budapesten, gyönyörű környezetben!

Tanfolyam helyszín Budapest? Bemutatjuk a főváros legjobb és legkülönlegesebb tanfolyam helyszínét, ami a Városligetben található! 


1/6

címkék:
VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,