Ajánlatkérés

Cikkek

Cikkek, hírek, érdekességek a Rendezvények világából!

Esküvői porté készítése - különleges, egyedi ajándék

Egy egyedi, különleges emléket szeretnél? Mit szólnál egy esküvői portréhoz, egy gyönyörű olajfestmény formájában? Legújabb szolgáltatásunk biztosan minden pár tetszését elnyeri majd!

Workshop helyszín Budapest: különleges helyszín a Városligetben

Workshop helyszín Budapest? A tökéletes helyszín megtalálása egy rendezvény számára nem egyszerű feladat, hiszen nagyon körültekintőnek kell lennünk a választás során. A következőkben bemutatjuk, hogy miért a Városliget, és a TóPart Budapest komplexuma a legjobb választás, ha workshop helyszínt keresel Budapesten! 

Esküvő étterem Budapest

Esküvő étterem Budapest? A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás esküvői ebédek, vacsorák számára. Romantikus környezetben, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a jegyespárokat és vendégeiket! 

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a Városliget, mint esküvőhelyszín! 

Különleges esküvői helyszín Budapesten

Különleges esküvői helyszín Budapesten, a belváros szívében? A TóPart Budapest komplexumában legyen szó egy kisebb létszámú esküvőről, vagy egy világraszóló menyegzőről, minden helyzetre megtaláljuk a tökéletes megoldást! 

Konferencia terembérlés a főváros központjában

Konferencia terembérlés a főváros központjában? A Városligetben megfelelő technikai háttér, különleges bérelhető termek, gyönyörű környezet vár! Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket, mint konferenciahelyszín! 

Kis esküvő helyszín a Városligetben

Kis esküvő helyszín a főváros szívében? A Városligetben változatos helyszínek, gyönyörű környezet várja az ifjú párokat! Ismerd meg a különleges helyszíneinket, melyek között biztosan találsz az esküvő méretéhez és stílusához megfelelőt! 

Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 


1/7

címkék:
VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,