Céges rendezvényhelyszín Budapesten: bemutatkozik a Városliget


Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek a Városligetben

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik legkedveltebb részén változatos helyszínekkel várunk! Találd meg Te is a tökéletes rendezvényhelyszínt, és kápráztasd el partnereid, kollégáid!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Milyen a tökéletes céges rendezvényhelyszín Budapesten? 

Bármilyen rendezvényről beszélünk, mindenkinek mások az igényei, van azonban néhány közös pont, ami minden rendezvény esetében fontos. A tökéletes céges rendezvényhelyszín keresésekor több tényezőre is érdemes odafigyelni, hiszen ha nem körültekintően választunk helyszínt, az az egész esemény hangulatára rányomhatja a bélyeget. 

 

Fontos, hogy a helyszín mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen biztos, hogy senki sem szeretne kellemetlenséget okozni a sok utazással a vendégek számára. A Városliget egy olyan része Budapestnek, ami autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyedén megközelíthető, de a városköponti elhelyezkedés ellenére is egy csendes nyugodt környezetet biztosít a céges rendezvény számára. Legyen szó egy csendesebb céges vacsoráról, vagy akár egy egész estés, élményekkel teli csapatépítésről, helyszíneink bármilyen jellegű céges rendezvénynek otthont adhatnak. 

 

Közel 20 éves rendezvényszervezési tapasztalattal rendelkezünk, munkatársaink minden céges rendezvény számára megtalálják a tökéletes helyszínt a lenti form kitöltésével!  

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Különleges céges rendezvényhelyszínek Budapesten: a Városligetben

A TópartBudapest komplexumában számos rendezvényhelyszínnel várunk, amelyeket ITT tekinthetsz meg részletesen.

Amennyiben azonban csak egyet kellene kiválasztanunk céges rendezvényhelyszíneink közül, a Dísztermet ajánlanánk. A céges rendezvények esetében jó, ha egy olyan helyszínt választunk, ami lenyűgözi a meghívottakat, a Díszterem pedig pontosan ilyen. A terem stílusára a klasszikus elegancia jellemző, a Műjégpálya épületében található. Az eredeti pompáját megőrző terem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. A Díszterem nagy befogadóképességű, hiszen egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni egy céges rendezvény során – így rugalmas lehetőségeket kínál.

A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol további képek elérhetők a Díszteremről. 

További céges rendezvényhelyszíneink között több stílusú és méretű terem is megtalálható, helyszíneink ide kattintva elérhetők! 

 

Egy céges rendezvényhelyszín Budapesten, ahol gasztronómiai különlegességek várják a vendégeket 

A tökéletes céges rendezvényhelyszín azonban önmagában nem elég, hiszen a minőségi vendéglátás is nagyban hozzájárul a céges esemény sikerességéhez. Az ilyen fontos eseményeken kiemelt szereppel bírnak az ételek, illetve fontos, hogy a felszolgált ételek minősége kifogástalan legyen. Az ételekről, valamint az italokról is a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így a rendezvény alatt is a Városliget Café-tól megszokott minőséget élvezhetik a vendégek. A hibátlan vendéglátást pedig kedves, figyelmes, segítőkész személyzetünk garantálja! 

 

Ilyen céges rendezvényeknek adhat otthont a Városliget 

Mint már említettük, a TóPart Budapest komplexumában több helyszín közül is lehetősége van választani azoknak, akik a tökéletes céges rendezvényhelyszínt keresik Budapesten. Mivel a helyszínek változatosak, így szinte bármilyen rendezvénynek tökéletes otthont tudunk adni. Legyen szó egy céges évzáró vagy évnyitó rendezvényről, egy jó hangulatú csapatépítőről vagy akár egy céges családni napról, munkatársaink minden helyzetben megrendelőink segítségére lesznek! 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019