Céges rendezvény ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Évnyitó party helyszín a Városligetben, gyönyörű környezetben

Évnyitó party helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget a legjobb választás! Változatos helyszíneink bármilyen évzáró partynak tökéletes otthont adnak!  

Tovább
Rendezvényhelyszín Zugló - A legjobb rendezvényhelyszín a Városligetben

Rendezvényhelyszín Zugló... Ismerje meg a TóPart Budapest komplexumának különleges helyszíneit, melyek között tapasztalt kollégáink segítségével garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet! 

Tovább
Terembérlés Budapest - Ismerd meg különleges helyszíneinket!

Terembérlés Budapest? A Tópart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a rendezvényének megfelelő termet, a kiválasztásban pedig a Városliget Rendezvény munkatársai is segítségére lesznek! 

Tovább
Sajtótájékoztató helyszín Budapesten

Sajtótájékoztató helyszínt keres? Számtalan példa mutatja, hogy a Városliget a legjobb választás erre a célra! Ismerje meg sajtótájékoztató helyszínünket! 

Tovább
Rendezvényhelyszín Budapest, a Városligetben

Rendezvényhelyszín Budapest? A Városliget tökéletes választás, bármilyen stílusú rendezvényről van szó! Változatos helyszíneink, termeink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! 

Tovább
Üzleti megbeszélés helyszín Budapest - Most te is megtudhatod, hogy miért a Városliget a legjobb választás!

Üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten, gyönyörű környezetben? A Városliget Rendezvény munkatársai változatos helyszínekkel, személyre szabott lehetőségekkel várják azokat, akik üzleti találkozóikat egy igazán különleges helyszínen szeretnék lebonyolítani! 

Tovább
Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Tovább
Évzáró party helyszín Budapest - A Városliget a legjobb helyszín hozzá!

A legjobb évzáró party helyszín Budapesten a Városliget! Hogy miért? Változatos helyszínek, különleges programok, lenyűgöző ételek és tökéletes hangulat várja az érdeklődőket! A különböző céges rendezvényes esetében rendkívül fontos, hogy milyen...

Tovább
Téli csapatépítő helyszín Budapest - Egy igazán különleges helyszín

Téli csapatépítő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért érdemes a Városligetben tartani a csapatépítőket, valamint megtudhatja, hogy melyek a legjobb programok! 

Tovább

<< < 3/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019