Céges rendezvény ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Céges karácsonyi buli Budapesten, a Városligetben

Vészesen közeleg az év vége, ilyenkor pedig a legtöbb cég úgy dönt, hogy egy céges karácsonyi buli keretein belül értékeli az elmúlt évet, és készül fel az új év kihívásaira. Fontos, hogy időközönként kiszakadjanak a cég munkatársai az irodai...

Tovább
Konferencia terembérlés a főváros központjában

Konferencia terembérlés a főváros központjában? A Városligetben megfelelő technikai háttér, különleges bérelhető termek, gyönyörű környezet vár! Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket, mint konferenciahelyszín! 

Tovább
Workshop helyszín Budapest: különleges helyszín a Városligetben

Workshop helyszín Budapest? A tökéletes helyszín megtalálása egy rendezvény számára nem egyszerű feladat, hiszen nagyon körültekintőnek kell lennünk a választás során. A következőkben bemutatjuk, hogy miért a Városliget, és a TóPart Budapest komplexuma a...

Tovább
Rendezvénytermek Budapesten, a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket! 

Tovább
Konferencia helyszín Budapesten, a Városligetben

Konferencia helyszín Budapest? A legjobb helyszín a főváros szívében található Városligetben található! A TóPart Budapest komplexumában különböző stílusú és méretű termek állnak a megrendelők rendelkezésére.

Tovább
Tanfolyam helyszín Budapesten, gyönyörű környezetben!

Tanfolyam helyszín Budapest? Bemutatjuk a főváros legjobb és legkülönlegesebb tanfolyam helyszínét, ami a Városligetben található! 

Tovább
Halloween party Budapest - Halloween party egy igazán különleges helyszínen!

Halloween party Budapest - Szeretnél egy felejthetetlen estét eltölteni egy különleges helyszínen? A Városliget a legjobb helyszínt biztosítja a Halloween party számára! 

Tovább
Céges party helyszín Budapesten

Céges party helyszín Budapesten? A Városliget a legjobb választás! Bemutatjuk a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségeket, különleges helyszíneinket! 

Tovább
Partnertalálkozó helyszín Budapest

A cégek, vállalkozások életében minden partnertalálkozó egy mérföldkő lehet, így a cégvezetők számára fontos, hogy az esemény zavartalanul, tökéletes környezetben kerüljön megrendezésre. A következőkben bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb...

Tovább

<< < 2/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019