Céges rendezvény ajánlataink

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints
Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb konferenciahelyszíneket Budapesten a Városligetben, közel a belvároshoz mégis csendes, exkluzív környezetben!

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik legkedveltebb részén változatos helyszínekkel várunk! Találd meg Te is a tökéletes rendezvényhelyszínt, és kápráztasd el partnereid, kollégáid!

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít arra, hogy egy különleges környezetben ünnepeljék az elmúlt év sikereit a kollégák és a cégvezetők egyaránt. A következőkben bemutatjuk helyszíneinket, melyek tökéletes otthont adhatnak...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a tökéletes helyszín megtalálása a legfontosabb momentum. Amennyiben a sajtótájékoztató Budapesten kerül megrendezése, keresve sem találhatunk jobb helyszínt a Városligetnél. 

Tovább
Workshop terem bérlés Budapesten

A workshop terem bérlés nem egyszerű feladat, hiszen több tényezőt is figyelembe kell vennünk, ha a megfelelő helyszínt keressük – ráadásul nem árt, ha valamelyest szeméylre szabható a kiválasztott terem. A Városliget remek lehetőségeket kínál a...

Tovább
Konferencia Budapesten, a Városligetben

Amennyiben egy konferencia Budapesten kerül megrendezésre, nem olyan egyszerű tökéletes helyszínt találni, hiszen fontos, hogy a létszámnak és a konferencia programjának, jellegének is megfeleljen a helyszín amellett, hogy minden résztveevő számára elérhető...

Tovább
Az ideális sajtótájékoztató helyszín Budapesten

Sajtótájékoztatót szerveznél, és szeretnéd azt valóban profi körülmények között, exkluzív környezetben lebonyolítani? Ismerd meg sajtótájékoztató helyszíneinket Budapesten, a Városligetben!

Tovább
Különleges tanfolyam helyszín Budapesten

A Városliget egy különleges tanfolyam helyszín Budapesten, ahol a gyönyörű környezet mellett változatos termek, megfelelő technikai háttér várja a vendégeket. A következőkben bemutatkozik a Városliget, mint tanfolyam helyszín Budapesten! 

Tovább
Workshop helyszínek Budapesten, gyönyörű környezetben

A workshop helyszínek esetében kifejezetten fontos a könnyen megközelíthetőség, a megfelelő technikai háttérrel ellátott termek, a szép környezet. A Városliget ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel! Változatos helyszíneink között mindenki...

Tovább

1/4 > >>


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2020