Céges karácsonyi buli Budapesten, a Városliget szomszédságában


Céges karácsonyi buli Budapesten? Bemutatjuk a legjobb helyszínt hozzá!

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít...

Tovább

Vészesen közeleg az év vége, ilyenkor pedig a legtöbb cég úgy dönt, hogy egy céges karácsonyi buli keretein belül értékeli az elmúlt évet, és készül fel az új év kihívásaira. Fontos, hogy időközönként kiszakadjanak a cég munkatársai az irodai környezetből, és együtt töltsenek egy kis időt, hiszen ez lehetővé teszi, hogy a dolgozók közelebb kerüljenek egymáshoz, ezáltal sokkal jobb lesz köztük a kommunikáció, és hatékonyabb lesz a csapatmunka is.

Céges karácsonyi buli Budapesten, a Városligetben

A céges karácsonyi buli esetében kiemelt fontosságú, hogy minden szempontból tökéletes helyszínt találjunk. Egy rosszul megválasztott helyszín ugyanis az egész rendezvényre rányomhatja a bélyeget. Fontos, hogy a helyszín mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, mégis egy csendes, zavartalan környezetben helyezkedjen el. A helyszín mellett érdemes még arra figyelni, hogy a kiválasztott helyen megfelelő legyen a vendéglátás, az ételek minősége.

A Városliget tökéletesen megfelel a felsorolt kritériumoknak, így bátran állítjuk, hogy az egyik legjobb céges karácsonyi buli helyszín Budapesten. Könnyen megközelíthető, mégis zavartalan környezetben várja a céges karácsonyi buli résztvevőit. Több terem bérlésére is van lehetőség a Városliget szomszédságában, így biztos, hogy mindenki megtalálja az elképzeléséhez leginkább passzoló helyszínt. További információkkal szolgálgnak a Városliget Rendezvény munkatársai a helyszínről a lenti form kitöltése után! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

A legjobb helyszín egy céges karácsonyi buli számára Budapesten: a Városliget 

Budapest egyik legszebb és legkedveltebb részén található a Városliget, ami számtalan felejthetetlen céges rendezvénynek adott már otthont. Az évszázados fák, a gyönyörű, zöldövezeti környezet mindenkit elvarázsol. 

Mi, a Városliget Rendezvény munkatársai szeretnénk hozzájárulni a sikeres évzáráshoz azzal, hogy a tökéletes helyszínt biztosítjuk a céges karácsonyi buli számára. Egy vacsora elfogyasztására a Városliget Café & Resturant-ban különleges környezetben, a Törley teremben egy privát helyszínen, vagy a Díszteremben, az elegáns rendezvénytermünkben is van lehetőség.

 

Minőségi vendéglátás a céges karácsonyi bulin, Budapesten

A tökéletes helyszín önmagában nem elég, hiszen a minőségi vendéglátás is nagyban hozzájárul a céges karácsonyi buli sikerességéhez. Az ilyen eseményeken fontos, hogy az ételek kifogástalanok legyenek, hiszen a cég munkatársai a legjobbat érdemlik, amit mi biztosítunk a vendégek számára. Az ételekről, valamint az italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így a rendezvény alatt is a Városliget Café-tól megszokott minőséget élvezhetik a vendégek. Kedves, figyelmes, segítőkész személyzetünk mindenben a vendégek rendelkezésére állnak. 

Aki szeretne a céges karácsonyi buli mellett egy megfogható ajándékkal is kedveskedni, ajánljuk számára bor és pálinka kóstolónkat, hazai kézműves szalámi és sajtválogatás áll rendelkezésére, de akár egy édes meglepetéssel is készülhet a vendégek számára.

 

Céges karácsonyi buli Budapesten, színes programokkal

A téli időszakban rendkívül népszerű a korcsolyázással egybekötött vacsora. A korcsolyapálya és a Vajdahunyad vára lenyűgöző panorámája páratlan hangulatot teremt az esemény számára. Aki igazán emlékezetessé szeretné tenni a céges karácsonyi bulit Budapesten, számos lehetőség várja a Műjégpálya környékén.

Egy-egy pályaszakasz bérlésére is lehetőség van, melyen teljesen elkülönítve élvezhetik a korcsolyázás élményét. Ha a létszám úgy kívánja, lehetőség van az egész terület bérlésére. Nem kell félniük azoknak a kollégának, akik még nem korcsolyáztak, hiszen igény szerint szakszerű segítséget is biztosítunk a pálya környékén. Igény esetén pedig animátorok különféle játékokkal teszik igazán különlegessé a programot, ami garantáltan felejthetetlen élményt okoz a résztvevőknek! 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019