Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben, gyönyörű környezetben


Céges évzáró rendezvény Budapesten: ismerje meg helyszíneinket

Konferenciahelyszín Budapesten, a belvárosban

Konferenciahelyszín Budapesten, a belváros szívében

Konferenciaszervezésben vagy? Engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb...

Tovább
A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

Céges rendezvényhelyszín Budapesten - íme a legjobb lehetőségek...

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik...

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Sajtótájékoztató Budapesten, a belvárosban

Egy sajtótájékoztató fontos esemény, aminek szervezése során a...

Tovább

Egy céges évzáró rendezvény Budapesten remek lehetőségeket biztosít arra, hogy egy különleges környezetben ünnepeljék az elmúlt év sikereit a kollégák és a cégvezetők egyaránt. A következőkben bemutatjuk helyszíneinket, melyek tökéletes otthont adhatnak a céges események számára. 

Céges évzáró rendezvény Budapesten, a Városligetben

Az egész éves hajtás és kemény munka után valószínűleg mindenkinek jól fog esni az, ha végre megállhat egy percre, és kiélvezheti egy céges évzáró rendezvény keretein belül az elmúlt év sikereit, a kollégákkal együtt. Egy céges évzáró rendezvény remek lehetőséget nyújt arra, hogy egy kötetlen hangulatú, kellemes estét töltsenek együtt a kollégák és a cégvezetők, közösen értékeljék az elmúlt év sikereit, és készüljenek fel a következő év kihívásaira.

A céges évzáró rendezvény esetén kiemelt fontosságú, hogy minden szempontból tökéletes helyszínt találjunk, hiszen a helyszín nagyban befolyásolja az esemény hangulatát. A kereséskor érdemes figyelembe venni, hogy egy zavartalan, könnyen megközelíthető helyszínre lesz szükség. A Városliget tökéletes helyszíne lehet egy céges évzáró rendezvénynek. Legyen szó akár egy csendesebb vacsoráról, akár egy egész estés, élményekkel teli eseményről, helyszíneink bármilyen jellegű céges évzáró rendezvénynek otthont adnak. 

Mi, a Városliget Rendezvény munkatársai szeretnénk hozzájárulni a sikeres évzáráshoz azzal, hogy a tökéletes helyszínt biztosítjuk a céges évzáró rendezvény számára. A lenti form kitöltésével munkatársaink részletesebb információkat adnak helyszíneinkről! 

 

Ajánlatkérés

name
phone
at
calendar
users
calendar-check
comment

Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

 

Céges évzáró rendezvény Budapesten: a Városligetben rejlő lehetőségek

Amennyiben a tökéletes céges évzáró rendezvényhelyszín megtalálása a cél, a Városligetben, és a TóPart Budapest komplexumában érdemes szétnézni. A korcsolyapálya, a csodás kilátás a Vajdahunyad várára, tökéletes hangulatot teremt, akár munkatársak vagy partnerek lenyűgözéséről van szó. A Műjégpálya körül rengeteg lehetőség van arra, hogy igazán emlékezetes legyen a céges rendezvény, akár az egész terület bérlésére is van lehetőség. 

 

Helyszíneink tökéletes otthont adhatnak a céges évzáró rendezvény számára

Tudjuk, hogy a tökéletes céges évzáró rendezvény helyszíne mindenkinek más, így változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket! Több terem bérlésére is van lehetőség a Városligetben, melyek különböző stílusúak, így biztos, hogy mindenki megtalálja a céges évzáró rendezvény számára megálmodott helyszínt.

Céges rendezvényekhez leginkább a Dísztermet ajánljuk, hiszen ez a terem méltó helyszíne lehet az ilyen jellegű eseményeknek. 

Korcsolyázással egybekötött céges évzáró rendezvény Budapesten

Amennyiben igazán emlékezetessé varázsolná a céges évzáró rendezvényt Budapesten, számos lehetőség várja a Műjégpálya környékén. A téli időszakban rendkívül népszerű a korcsolyázással egybekötött vacsora. Egy-egy pályaszakasz bérlésére is lehetőség van, így teljesen elkülönítve élvezhetik a cég munkatársai a korcsolyázás élményét.

Ha a létszám úgy kívánja, lehetőség van az egész terület bérlésére is. Igény esetén animátorok különféle játékokkal teszik igazán különlegessé a programot a résztvevők számára. 

 

Céges évzáró rendezvény Budapesten, gasztronómiai élményekkel

A tökéletes helyszín önmagában nem elég, hiszen a minőségi vendéglátás is nagyban hozzájárul egy sikeres céges évzáró rendezvényhez. Az ételekről és az italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így a rendezvény alatt is a Városliget Café-tól megszokott minőséget élvezhetik a vendégek.

Aki szeretne a céges évzáró rendezvény mellett egy megfogható ajándékkal is kedveskedni a résztvevőknek, bor és pálinka kóstolóinkat ajánljuk, de igény szerint hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal is készülünk, sőt akár édes meglepetésekkel is kedveskedhet munkatársainak. 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019