Ajánlatkérés

Céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten - a Városligetben

Céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten - a Városligetben

A Városliget Rendezvény csapata egyedülálló környezetben várja megrendelőit a téli időszakban is.

 

A téli korcsolyapálya és a Vajdahunyad Vára csodás panorámájával nagyszerű hangulatot teremt, akár munkatársak, akár partnerek lenyűgözéséről legyen szó.

 

Változatos helyszíneink Budapesten céges évnyitó rendezvényének tökéletes otthont adhatnak – legyen szó akár egy csendes év értékelő vacsoráról, akár egy hajnalig tartó, élményekkel és programokkal teli céges eseményről nagyobb, vagy kisebb létszámú cégek esetében egyaránt!

 

 

Céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten, a Műjégpálya épületében – kösd össze hangulatos korcsolyázással eseményed!

Ha szeretnéd emlékezetessé és vidámmá varázsolni céges évnyitó rendezvényed, a Műjégpálya körül erre számos lehetőséged van. Cégek és egyéni társaságok számára lehetőség van egy-egy pályaszakasz bérlésére, melyen elkülönítve élhetik át a csúszás örömét, de akár a teljes területet is birtokba vehetik, ha a létszám úgy kívánja.

Azoknak sem kell azonban aggódnia, kinek még nem volt korcsolya a lábán, mert a hozzáértő segítség iziben megtanítja jégen siklani a résztvevőket.

 

Emlékezetes céges évnyitó rendezvény programok: játékok a Műjégpályán!

Ha a vacsorán túl csapatépítő, játékos elfoglaltságokra is jelentkeznétek, a Műjég erre is lehetőséget biztosít.

Igény esetén animátorok gazdagítják különféle játékokkal a programot: kipróbálhatják a fakutyázást, szlalomozást, a seprűhokit, mely nagyszerű lehetőség a társaság összekovácsolására, hogy élményekkel gazdagon térhessenek haza a csapat tagjai.

A megrendelők számára ebben az esetben előre megváltott jeggyel és gördülékeny bejutással, valamint szeparált ruhatár lehetőségével segítjük a kényelmes elkészülést és kellemes időtöltést. A korcsolyázás után külön Hüttében vagy emeleti termeink bármelyikében fogyaszthatjátok a testet és lelket egyaránt melengető forró italokat és téli csemegéinket. 

 

Hangulatos céges évnyitó vacsora a Városliget Café-ban – akár hajnalig tartó bulival

A vacsora elköltésére a Café meleg nappali’ hangulatában, a Törley terem kellemes atmoszférájában avagy Dísztermes pompában is van lehetőség. Helyi konyhánkból kerülnek asztalra az íncsiklandó finomságok, melyhez kézműves cukrászatunk mézes édességeket kínál.

A hajnalig tartó mulatság alkalmával bárunkban finom koktélokat szürcsölhetnek.

 

 


címkék:

VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,