Helyszín céges rendezvényednek - céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten, a Városligetben!

Ajánlatkérés


Kedves Vendégünk! Amennyiben nagy létszámú foglalást szeretnél leadni éttermünkbe, kérjük, keresd üzletvezetőnket az alábbi telefonszámon a részletek egyeztetése érdekében!
+36-30-869-kattints

Céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten - a Városligetben

Céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten - a Városligetben

A Városliget Rendezvény csapata egyedülálló környezetben várja megrendelőit a téli időszakban is.

 

A téli korcsolyapálya és a Vajdahunyad Vára csodás panorámájával nagyszerű hangulatot teremt, akár munkatársak, akár partnerek lenyűgözéséről legyen szó.

 

Változatos helyszíneink Budapesten céges évnyitó rendezvényének tökéletes otthont adhatnak – legyen szó akár egy csendes év értékelő vacsoráról, akár egy hajnalig tartó, élményekkel és programokkal teli céges eseményről nagyobb, vagy kisebb létszámú cégek esetében egyaránt!

 

Céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten, a Műjégpálya épületében – kösd össze hangulatos korcsolyázással eseményed!

Ha szeretnéd emlékezetessé és vidámmá varázsolni céges évnyitó rendezvényed, a Műjégpálya körül erre számos lehetőséged van. Cégek és egyéni társaságok számára lehetőség van egy-egy pályaszakasz bérlésére, melyen elkülönítve élhetik át a csúszás örömét, de akár a teljes területet is birtokba vehetik, ha a létszám úgy kívánja.

Azoknak sem kell azonban aggódnia, kinek még nem volt korcsolya a lábán, mert a hozzáértő segítség iziben megtanítja jégen siklani a résztvevőket.

 

Emlékezetes céges évnyitó rendezvény programok: játékok a Műjégpályán!

Ha a vacsorán túl csapatépítő, játékos elfoglaltságokra is jelentkeznétek, a Műjég erre is lehetőséget biztosít.

Igény esetén animátorok gazdagítják különféle játékokkal a programot: kipróbálhatják a fakutyázást, szlalomozást, a seprűhokit, mely nagyszerű lehetőség a társaság összekovácsolására, hogy élményekkel gazdagon térhessenek haza a csapat tagjai.

A megrendelők számára ebben az esetben előre megváltott jeggyel és gördülékeny bejutással, valamint szeparált ruhatár lehetőségével segítjük a kényelmes elkészülést és kellemes időtöltést. A korcsolyázás után külön Hüttében vagy emeleti termeink bármelyikében fogyaszthatjátok a testet és lelket egyaránt melengető forró italokat és téli csemegéinket. 

 

Hangulatos céges évnyitó vacsora a Városliget Café-ban – akár hajnalig tartó bulival

A vacsora elköltésére a Café meleg nappali’ hangulatában, a Törley terem kellemes atmoszférájában avagy Dísztermes pompában is van lehetőség. Helyi konyhánkból kerülnek asztalra az íncsiklandó finomságok, melyhez kézműves cukrászatunk mézes édességeket kínál.

A hajnalig tartó mulatság alkalmával bárunkban finom koktélokat szürcsölhetnek.

 

 


Rendezvényhelyszínek Budapesten

Kapcsolat

Kedves érdeklődőnk! Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alábbi form kitöltése kapcsolatfelvételre szolgál, ajánlatkérést itt nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed!
Hírlevél

Értesülj első kézből a Tópart Budapest legfrissenbb híreiről! Iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Érdekességek
VÁROSLIGET RENDEZVÉNY

2019