Ajánlatkérés

Cikkek

Cikkek, hírek, érdekességek a Rendezvények világából!

A téli esküvő előnyei

Téli esküvő? Miért ne! Csupán egy tökéletes helyszín kell ahhoz, hogy életed legszebb napja egy igazi tündérmese legyen! Bemutatjuk a legszebb téli esküvő helyszínt Budapesten! 

Halloween party Budapest - Halloween party egy igazán különleges helyszínen!

Halloween party Budapest - Szeretnél egy felejthetetlen estét eltölteni egy különleges helyszínen? A Városliget a legjobb helyszínt biztosítja a Halloween party számára! 

Céges party helyszín Budapesten

Céges party helyszín Budapesten? A Városliget a legjobb választás! Bemutatjuk a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségeket, különleges helyszíneinket! 

20 gyönyörű esküvői meghívó idézet

Az esküvőszervezés első lépései között szerepel a meghívandók listájának összegyűjtése, és a meghívók megtervezése. Különleges üzenetek ezek, amelyek akár egy életre szóló emlékként is szolgálhatnak! A legtöbb menyasszony szereti az esküvői meghívót egy kedves, szerelemről és házasságról szóló idézettel még szebbé tenni, és mi most ebben szeretnénk segíteni.   Megtaláltad már a tökéletes helyszínt esküvődnek? A Városligetben, a tóparton is tarthatjátok életetek nagy napját, páratlan környezetben, kilátással a Vajdahunyad várára! Ha szeretnéd megismerni helyszíneinket, kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva!

Partnertalálkozó helyszín Budapest

A cégek, vállalkozások életében minden partnertalálkozó egy mérföldkő lehet, így a cégvezetők számára fontos, hogy az esemény zavartalanul, tökéletes környezetben kerüljön megrendezésre. A következőkben bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb partnertalálkozó helyszín Budapesten!

A legjobb lagzi helyszín Budapesten

Lagzi helyszín Budapesten, a főváros szívében? A Városliget változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel varázsolja tökéletessé a párok legszebb napját. A TóPart Budapest komplexumában mindenki megtalálja az elképzeléséhez leginkább illő helyszínt!

Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb esküvő helyszín Budapesten!

Melyik a legjobb esküvő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel várjuk az érdeklődőket!  

Évnyitó party helyszín a Városligetben, gyönyörű környezetben

Évnyitó party helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget a legjobb választás! Változatos helyszíneink bármilyen évzáró partynak tökéletes otthont adnak!  


1/5

címkék:
VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,