Ajánlatkérés

Cikkek

Cikkek, hírek, érdekességek a Rendezvények világából!

Rendezvényhelyszín Budapest, a Városligetben

Rendezvényhelyszín Budapest? A Városliget tökéletes választás, bármilyen stílusú rendezvényről van szó! Változatos helyszíneink, termeink segítségével megvalósítjuk az elképzeléseidet! 

Sátras esküvőhelyszín Budapest – Különleges esküvőhelyszín a Városligetben

Sátras esküvőhelyszínt keres Budapesten? A Városligetben erre is van lehetőség! Ismerje meg a DOM sátrainkat, ahol garantáltan felejthetetlen lesz az esküvő! 

Sátras rendezvényhelyszín Budapest - DOM sátor a Városligetben

Sátras rendezvényhelyszín Budapesten? Rendezvény szabadtéren, természetközelben – mégis fedett, fűtött helyen – ez a DOMUS sátor! Az érintetlen táj szépsége, a romantikus környezet bármilyen jellegű rendezvénynek tökéletes otthont ad! 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapest - Most te is megtudhatod, hogy miért a Városliget a legjobb választás!

Üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten, gyönyörű környezetben? A Városliget Rendezvény munkatársai változatos helyszínekkel, személyre szabott lehetőségekkel várják azokat, akik üzleti találkozóikat egy igazán különleges helyszínen szeretnék lebonyolítani! 

Lánybúcsú helyszín Budapest

Lánybúcsú helyszín Budapesten - Nem egyszerű a kérdés, hiszen számos hely közül választhatunk, így nem könnyű megtalálni a legjobbat. A helyszínnel kapcsolatban ráadásul magasak az elvárásaink. Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra! 

Rendezvényhelyszín XIV. kerület – Rendezvényhelyszín a Városligetben

A tökéletes helyszín minden rendezvény alapfeltétele. Rendezvényhelyszín XIV. kerület, a belváros szívében, ahol bármilyen eseményről van szó, a végeredmény hibátlan lesz.  

Téli csapatépítő helyszín Budapest - Egy igazán különleges helyszín

Téli csapatépítő helyszín Budapesten? Egyértelmű, hogy a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért érdemes a Városligetben tartani a csapatépítőket, valamint megtudhatja, hogy melyek a legjobb programok! 

A legjobb lagzi helyszín Budapesten

Lagzi helyszín Budapesten, a főváros szívében? A Városliget változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel varázsolja tökéletessé a párok legszebb napját. A TóPart Budapest komplexumában mindenki megtalálja az elképzeléséhez leginkább illő helyszínt!


1/5

címkék:
VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,