Ajánlatkérés

Cikkek

Cikkek, hírek, érdekességek a Rendezvények világából!

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten: A Városliget, Budapest egyik legcsodálatosabb része rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a Városliget, mint esküvőhelyszín! 

A legszebb esküvői helyszín Budapesten

Esküvői helyszín a főváros szívében, különleges környezetben? A Városliget Rendezvény változatos helyszínekkel, gyönyörű környezettel és gasztronómiai különlegességekkel várja a jegyespárokat! 

Tanfolyam helyszín Budapesten, gyönyörű környezetben!

Tanfolyam helyszín Budapest? Bemutatjuk a főváros legjobb és legkülönlegesebb tanfolyam helyszínét, ami a Városligetben található! 

Esküvő helyszín Pest megyében, gyönyörű környezetben

Esküvő helyszín Pest megye - Bemutatjuk a legszebb esküvő helyszínt a főváros szívében, ami csodálatos környezetben helyezkedik el! 

A téli esküvő előnyei

Téli esküvő? Miért ne! Csupán egy tökéletes helyszín kell ahhoz, hogy életed legszebb napja egy igazi tündérmese legyen! Bemutatjuk a legszebb téli esküvő helyszínt Budapesten! 

Halloween party Budapest - Halloween party egy igazán különleges helyszínen!

Halloween party Budapest - Szeretnél egy felejthetetlen estét eltölteni egy különleges helyszínen? A Városliget a legjobb helyszínt biztosítja a Halloween party számára! 

Céges party helyszín Budapesten

Céges party helyszín Budapesten? A Városliget a legjobb választás! Bemutatjuk a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségeket, különleges helyszíneinket! 

20 gyönyörű esküvői meghívó idézet

Az esküvőszervezés első lépései között szerepel a meghívandók listájának összegyűjtése, és a meghívók megtervezése. Különleges üzenetek ezek, amelyek akár egy életre szóló emlékként is szolgálhatnak! A legtöbb menyasszony szereti az esküvői meghívót egy kedves, szerelemről és házasságról szóló idézettel még szebbé tenni, és mi most ebben szeretnénk segíteni.   Megtaláltad már a tökéletes helyszínt esküvődnek? A Városligetben, a tóparton is tarthatjátok életetek nagy napját, páratlan környezetben, kilátással a Vajdahunyad várára! Ha szeretnéd megismerni helyszíneinket, kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva!


1/6

címkék:
VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,