Ajánlatkérés

Céges rendezvényhelyszín Budapesten, üzleti vacsora a Városligetben

Céges rendezvényhelyszín Budapesten, üzleti vacsora a Városligetben

Céges rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben

 

A különböző céges rendezvények, konferenciák, partnertalálkozók vagy akár sajtóbemutatók sikere érdekében a tökéletes helyszín kiválasztása kiemelten fontos feladat – hiszen gyakran partnereink ez alapján alkotják meg első benyomásukat.

 

A Városliget Rendezvény szabadtéri helyszínei, vagy éppen a fedett díszterem kiválóan alkalmas minden nemű céges rendezvény lebonyolítására, legyen szó akár nyíltfogyasztói, akár zártkörű eseményről. Változatos helyszíneink között biztosan Ön is megtalálja a rendezvényének megfelelőt! A magas színvonalú vendéglátást a helyszíneken kizárólagos catering biztosítja.

 

 

Céges party ajánlatunk

A Városliget Rendezvény csapata számos változatos rendezvényt a háta mögött tudva, komoly tapasztalattal rendelkezik a vállalati események megszervezésének területén is. Az évszakokhoz idomulva az ajánlott rendezvény-tematikáink is változnak.

 

A téli időszakban legnépszerűbb a korcsolyázással egybekötött vacsora, illetve a hüttés welcome party. Míg a nyári időszakban a szabadtéri helyszínek – a terasz illetve a tóparti sétány – nyújtanak remek környezetet a céges találkozóknak, partnerpartyknak. A tavon a nyári hónapokban lehetőség van vízi járművek bérlésére, mely csakúgy, mint a korcsolyázás pompás kiegészítője egy-egy kötetlen eseménynek.

 

Céges party csomagunkban 1.000 főig nyújtunk helyszínt és catering szolgáltatást megrendelőink számára. Azonban e fölötti létszámú események fogadására is felkészültünk.

 

Bor és pálinka kóstolókkal, illetve hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, édes meglepetésekkel fűszerezheti rendezvényeit, mely garantáltan nagy sikert arat mind az ügyfelek, mind a munkatársak körében.

 

Vendégei számára egyedi ajándékcsomagokkal is készülünk, melyeket az Ön és Partnerei igényeihez igazítva készítünk a vendégek számára. Ezek a kis csomagok pompás befejezései egy-egy nagyszerű alkalomnak.   

 

Amennyiben szeretné céges rendezvényét a legjobb kezekben tudni, ne habozzon, keressen minket bátran. Rendezvényszervezőink örömmel állnak szolgálatukra. 

Céges rendezvénytípusok, amelyekre már volt példa a Városliget Rendezvény életében:

  • Dolgozói rendezvény
  • Partnertalálkozó
  • Családi nap
  • Sajtótájékoztató
  • Termékbemutató
  • Promóció
  • Könnyű- vagy komolyzenei koncertek
  • Karácsonyi parti
  • Üzleti vacsora
  • Konferencia

 

Javasolt helyszínek céges rendezvények esetében: földszinti csatoló, mint kizárólagos belsőtér és a kültéri helyszínek, illetve csónakázó tó nem kizárólagos használata.

 

Kérje szakképzett kollégáink személyre szabott ajánlatát ide kattintva: Céges rendezvényhelyszín a Városligetben

 

 

Minőségi rendezvény külsős helyszínen is: Catering szolgáltatás céges rendezvényeknek is

Bár hisszük, hogy a Városliget és a TóPart Budapest komplexuma tökéletes helyszínül szolgálhat minden típusú rendezvénynek, az sem okoz problémát, ha külsős helyszínt igényel kedves ügyfelünk. Számos kitelepüléssel állunk kapcsolatban – így ebben az esetben is mindig eseményre – és természetesen cégre – szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket.

 

Kérje ajánlatunkat külsős helyszíneinkre: Céges rendezvények Catering


címkék:

VÁROSLIGET RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Rendezvényhelyszín a Városligetben – télen

Téli rendezvényének keres helyszínt? A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában erre is lehetőség nyílik! Nézzen körül téli helyszíneink között, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben - nyárra

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszín a Városligetben – egész évben

A Tópart Budapest egész évben, télen és nyáron is kiváló választás, ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi. Az időjáráshoz, az évszakhoz és az esemény típusához alkalmazkodva nálunk szabadtéri és beltéri helyszínek közül is válogathat – a döntés meghozatalában pedig szakképzett csapatunk áll rendelkezésére!

New York Café TripAdvisor ,